Het Team

We zijn op 5 januari 2013 begonnen.
 In de loop der tijd werd het drukker en drukker, kwamen er nieuwe artiesten bij
 en hadden we een floormanager nodig om alles te regelen en te doen. Die vonden we in Priscilla, ze is inmiddels deskundige op het gebied van permanente make-up, iemand voor de computer, een ander voor de koffie, broodjes en schoonmaak. Kriss die langskwam en nooit meer wegging. Ron en Gerrit maakte het geheel compleet, ze zette de puntjes op de i en met onze Floormanager Danielle denken we het team compleet te hebben. 
Soms is het hectisch in de shop, een ander keer hebben we tijd voor elkaar, maar altijd voelt het alsof je ontvangen word door familie.

 • KayKay
  Founder & eigenaar van Dutch Ink. Vaak druk druk druk met bellen, ontwerpen en Tatoeëren dat hij nagenoeg geen tijd heeft voor de dingen die ook belangrijk zijn.(Prive)

  Is dagelijks te vinden in wat hij noemt zijn "shoppie"en wanneer hij d'r niet is maakt hij of reizen, zoekende naar aanstormend buitenlands talent of is onderweg naar groothandel of in bespreking met klanten die bij 'm willen adverteren(vind hij leuk) werkt 7 dagen per week waarvan minimaal 5 dagen in de shop.
 • EllenEllen
  Moeder van Kay, 1000 Poot in de shop, zet rond de 750 Permanente Make-Ups per jaar en stelt haar klanten enorm op hun gemak, ze is voor de artiesten vaak het aanspreekpunt in de shop maar ook prive omdat ze als een soort van moeder word gezien door vele worden, vaak worden de dinge van alledag bij haar neergelegd. Een echt werkpaard en Real Dutchie in hart en nieren.
 • RonRon
  Ron is een verhaal apart. De langstzittende artiest binnen Dutch Ink en altijd in voor een geintje, de rust zelfde en maakt zich nergens druk over, alleen dat de klanten op hun gemak zitten. Ron zet nagenoeg alles, van old & new school tot AnimalTattoos.
 • GerritGerrit!
  Onze goedlachse Brabo.... Geen Tattoo die hij net aankan, geen style die 'm vreemd is. Altijd tijd voor een praatje en weet van aanpakken, heeft een heldere kijk of iets kan of helemaal niet, nooit te beroerd om andere bij te staan. Full color, Lettering, Japans, Chinees, Maori, AnimalTattooing, enorm inzicht en super geduldig wat voor firstimers enorm fijn kan zijn. Gerrit is een echte toppert
 • StefanStefan
  Perfectionist, allround artiest, portretten, watercolor, cover-ups, black & Grey, Stefan stelt z'n klanten altijd op jet gemak, neemt alle tijd om tot het perfecte ontwerp te komen in samenspraak met de klant
 • HorixHorix
  Grappenmaker & PartyAnimal, De man die alles kan, voor covers, retouche, watercolor, full color sleeves, black & grey, Japans, Chinees, Cartoon, old & new school, animalTattooing, klein of groot hij zet het!
 • GioGio
  Rustige allround artiest en perfectionist in lettering, niemand doe zo strak teksten kan zetten als hij. Old school, new school, Japans, Chinees, Full Color, hij fixt het precies zoals je het in gedachte hebt.
 • PriscillaPriscilla
  Floormanager en vriendin van Gio (een vd artiesten onder het dak van Dutch Ink) zij weet precies bij wie welke Tatoeage het best gezet kan worden, ze kent de artiesten zowel vanuit prive en van binnen de shop, ze weet perfect hoe iemand te begeleiden om alles tot een geheel te laten komen.
 • JuliaJulia
  Ons Piercerinnetje, door vele gezien als de meest ervaren piercer van Nederland. Stelt je op het gemak, legt alles stap voor stap uit tijdens het zetten. Perfectionist in het uitmeten van je te zetten piercing. Ze piercet elke woensdag, vrijdag en zondag van 13.00 tot 18.00
 • KrisKristian
  De rozen man, altijd vrolijk. Maori, Samoa, Polynesië specialist en zet werkelijk niet evenaren mooie rozen, doet black & Grey en ontwerpt desgewenst op het lichaam.
 • DanielleDanielle
  Floormanager. Rotterdamse humor onder dak van Dutch Ink en lopende agenda voor Kay & Jan
 • KoosKoos
  Oud tatoeëerder. Heeft 31jaar als tatoeëerder gewerkt maar is daar inmiddels mee gestopt maar de aantrekkingskracht van Dutch Ink brengt 'm bijna dagelijks bij ons voor z'n bakkie Chocolademelk.